Ring mig op

Karriere

Skal du med på holdet?

Hos MH-Elektric har vi en åben, uformel arbejdskultur, hvor der er plads til mangfoldighed og personlig udvikling. Vi værdsætter nytænkning og gode idéer – det er med til at udvikle virksomheden. Vi er ét hold, hvor alle medarbejdere er vigtige. Sammen skaber vi moderne tekniske løsninger til samfundets fortsatte udvikling.

Trivsel, udvikling og succesoplevelser

Som en del af MH-Elektric får du en spændende hverdag med projekter, der spænder vidt. Du vil opleve, at det er vigtigt for os, at du kommer på arbejde og er glad, at du udvikles og løbende oplever succeser. Du får gradvist tildelt mere ansvar, i det omfang du ønsker, og kan på den måde skabe den karriere, du drømmer om. Vi tror nemlig på, at alle kan mere, end de selv tror, de kan.

Du har mulighed for at arbejde med flere områder indenfor branchen blandt andet: Energioptimering, varmeenergi, sikring, service, entrepriser og meget mere.

Vores holdning er enkel: Det er vores medarbejdere, der skaber vores nuværende og fremtidige succes.

Fordele

Uanset dit fagområde, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi hygger os til sociale arrangementer som sommerfester, DHL Stafetten, julefrokoster og mere. Vi er gode kollegaer, der støtter og lærer af hinanden.

01

Digital arbejdsplads

02

Mulighed for videreuddannelse

03

Bruttolønsordning

04

God pensionsordning

05

Rabataftaler for medarbejdere

06

Sociale arrangementer med dine kollegaer og familie

Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos MH-Elektric er den dynamiske arbejdskultur og den høje grad af tillid, man som medarbejder får udvist. MH-Elektric er også en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alles mening tæller.

Daniel Iversen Elektriker

Elevplads og praktik

I MH-Elektric vil vi være med til at skabe et multikulturelt og veluddannet samfund. Derfor har vi fokus på at uddanne og forme den næste generation og ansætter løbende lærlinge og praktikanter.

Synes du, MH lyder som et spændende sted at være?

Så tøv ikke med at ansøge. Vores mål er at støtte dig i at skabe den karriere, du drømmer om, når du er færdiguddannet. Hvad enten det er som projektleder på vores store projekter eller som selvstændig montør.

Hvis du ikke er helt sikker på, om teknikbranchen er noget for dig, har du mulighed for at komme i praktik og afprøve det. Det kan måske hjælpe dig med at blive skarpere på, hvad du ønsker at arbejde med i fremtiden.

Vi tilbyder ligeledes praktikforløb for ingeniører og samarbejder vedrørende projekter.

Kontakt os og få en snak om, om MH er det rette sted for dig.

Ledige stillinger

Her på siden finder du vores nuværende ledige stillinger inden for fagområderne el- og varmeenergi.

Stillingsopslag
Fagområde
By
Frist
Stillingsopslag

Uopfordrede ansøgninger

Fandt du ikke en ledig stilling, som matcher dine ønsker og kompetencer, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring eller skriv til os på:

Tlf.: +45 4824 8281
Mail: kontakt@mh-elektric.dk