Ring mig op

Er din hjemmearbejdsplads, som den skal være?

MH hjælper dig med at tilpasse dine installationer til dine behov.

Hakker
forbindelsen
derhjemme?

De fleste af os arbejder i øjeblikket hjemmefra. Det kræver tilpasning, både af dig, men muligvis også af dine el – og netværksinstallationer?

Hvis du også går og føler, at du ikke får lige så meget arbejde fra hånden, når du arbejder hjemmefra, som når du er på arbejdspladsen, kan det, blandt andet skyldes en dårlig internetforbindelse.

Hvis du skal bruge unødig tid på at genoprette forbindelse på usammenhængende og hakkende sætninger til onlinemødet og på systemer, der ikke vil åbne eller fungere efter hensigten, så tøv ikke med at kontakte os. Vil du sikre dig, at dine installationer lever op til alle standarder og love, tilbyder vi lige nu en gennemgang af dit netværk for kun 999 kr.

Med dette tiltag, kan vi sikre både bedre og hurtigere forbindelse i alle rum. Gennemgangen af dine elinstallationer giver tryghed for, at installationen er udført lovmæssigt korrekt og for at give et overblik, så der kan vælges de rette løsninger for installationen.

Du kan ringe efter gode råd og vejledning eller booke din elektriker allerede nu, i et tidsrum der passer dig.  Vi hjælper dig med at sikre, at dine installationer er i orden og tilpasset efter dine behov.

 

Ring mig op

Efterlad dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op, inden arbejdsdagen er gået.