Ring mig op

Faggrupper

MH-Elektric har samlet faggrupperne el- og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver uanset størrelse for private og erhverv indenfor og på tværs af disse fagområder. Vores stærke teams af projektledere, montører og installatører kan både projektere, udføre, optimere og vedligeholde alle vores løsninger.

Du kan som kunde derfor overlade hele projektet til os og koncentrere dig om din virksomheds kerneforretning. Vi søger desuden at være på forkant med den teknologiske udvikling og udviklingen indenfor lovgivning og dokumentationskrav. På den måde sikrer vi, at vores løsninger er mest muligt fremtidssikrede og energivenlige.

Orange el ikon

El

Moderne el-løsninger
Tilpasset dine behov

Elektricitet er i stigende grad det, som giver liv til vores moderne samfund, som får hverdagen til at glide, og som gør produktionen gnidningsfri. Samtidig er det afgørende for samfundets positive udvikling, at vi alle har et bæredygtigt elforbrug. Dette kræver moderne el-løsninger, der er tilpasset individuelle behov og sikrer bærdygtighed i samfundet. Vi sætter os ind i din situation, så vi kan levere driftssikre og bæredygtige el-løsninger inden for den aftalte økonomiske og tidsmæssige ramme.

Læs mere
Orange varmeenergi ikon

Varmeenergi

Bæredygtige, miljørigtige
og grønne energikilder

Varmeenergi er et hyppigt debatteret område – og det med god grund. Der er nemlig udviklet talrige moderne energikilder og adskillige måder at optimere sit varmeforbrug. Hos MH-Elektric oplever vi, at vores kunder har et stort uudnyttet potentiale på området, men vi ved også, at mange gerne vil spares for besværet ved en eventuel omlægning af deres energiforbrug – for hvorfor ændre noget der fungerer? Vi forstår problematikken, men vi står fast på, at vores brede viden og erfaring inden for området gør os i stand til sætte ind akkurat de steder, hvor den økonomiske og miljømæssige gevinst opvejer besværet ved en omlægning. Det er vigtigt, at vi tænker i bærdygtige, miljørigtige og grønne teknikløsninger.

Læs mere