Ring mig op

Om MH-Elektric

Førende indenfor elektriske installationer

MH-Elektric er en moderne el-entreprenør, der har samlet el- og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver i alle størrelser inden for disse faggrupper i hele landet.

Vi giver vores kunder skræddersyede løsninger med den samme høje kvalitet i alle projektets dele.

Vores stærke teams af projektledere, montører og installatører kan både projektere, udføre, optimere og vedligeholde alle vores løsninger. På den måde kan vores kunder overlade hele projektet til os og koncentrere sig om deres kerneforretning.

Medarbejder på stillads

- Vi tror på, at kunderelationen er det vigtigste parameter for et vellykket projekt

Dialog og samarbejde

Dialog og samarbejde er en central del af vores arbejde. Alle vores samarbejdsrelationer starter med, at vores specialister går i dialog med jer om jeres problemer og ønsker, for at sikre jer den bedste rådgivning.
Dette udmønter sig i en række krav til budgetramme, ønsker om funktionalitet og det visuelle udtryk, som vi gør en dyd ud af at indfri. Vi imødekommer ligeledes ønsker til rapportering i løbet af projektet, hvad enten det er i form af ugentlige møder eller månedlige skriftlige statusrapporter.

Hos MH-Elektric er vi stolte fageksperter, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere et stykke førsteklasses håndværk til den aftalte tid. Med førsteklasses håndværk mener vi selvfølgelig kvalitetsløsninger, men ligeså vigtigt er det, at vores løsninger er på forkant med den teknologiske udvikling og udviklingen indenfor lovgivning og dokumentationskrav. Vi vil levere de bedste, men også de mest fremtidssikrede og energivenlige løsninger til vores kunder.

Vi udfører alle
typer opgaver

Mindre opgaver - privat

Når du bestiller én af vores ydelser som privatkunde foregår det, som du er vant til, når du bestiller en håndværker. Opgaven bliver oprettet i vores sagsstyringssystem, hvorefter den lægges ud til den ansvarlige medarbejder, der kontakter dig og giver et prisoverslag, samt tidspunkt for hvornår han kan komme og udføre opgaven.

Større opgaver - erhverv

Når du som erhvervskunde samarbejder med MH, sammensætter vi altid et fast projektteam. Det giver dig store fordele, da vores team opbygger et dybtgående kendskab til dine ejendomme, installationer og dig som kunde. Vi oplever også, at den personlige relation mellem vores team og dine driftsansvarlige styrkes herved, hvilket gør dialogen om de enkelte opgaver nemmere og sikrer projektet fremdrift.

Mission

MH-Elektric skaber moderne tekniske løsninger i en kundeorienteret, dokumenteret, standardiseret og styret proces med en sund økonomi. Vi leverer den aftalte kvalitet, tid og pris til gavn for vores kunder og projekter. Vi værner om vores kunder og miljøet ved løsningsorienteret samarbejde og klare aftaler. Vi tager hånd om vores medarbejdere ved at sikre udvikling, medbestemmelse og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Vision

Vi stræber efter en vision, hvor det er nemt at samarbejde med MH-Elektric. Vi ønsker at gøre hele processen let og behagelig for vores kunder, montører, samarbejdspartnere og andre faggrupper. Vi mener, at enkelhed og effektivitet er nøglen til at levere enestående elektriske løsninger og skabe varige relationer.

Værdier

Som kunde hos MH-Elektric, kan du forvente en hurtig respons på alle dine henvendelser. Vi forsøger altid at svare inden for 24 timer, så du aldrig behøver at vente unødvendigt længe på svar. Før vi afleverer en installation, tester og afprøver vi omhyggeligt, så du kan være sikker på, at alt fungerer som forventet. Vi tager os også tid til at kommunikere med dig og sikre, at vi er enige om aftalegrundlaget, så der ikke er nogen misforståelser undervejs.

For vores montører er det også vigtigt for os at gøre deres arbejde nemmere. Vi sørger altid for at lave en detaljeret og ensartet ordreoprettelse, hvilket giver dem den nødvendige information for at udføre opgaven effektivt. Vi vægter samarbejde højt og anerkender, at opgaverne ofte kræver teamwork mellem montører og ledere. Når der opstår problemer, tager vi ansvar og arbejder sammen med montørerne for at finde løsninger.

Vores samarbejdspartnere vil også opleve, at det er nemt at arbejde sammen med os. Vi deler relevante informationer med det samme, så alle har den nødvendige viden til at udføre deres arbejde. Vi er omhyggelige med at få skriftlig bekræftelse på mundtlige aftaler for at undgå misforståelser. Derudover følger vi op på samarbejdet og aftalegrundlaget før, under og efter opgaven for at sikre, at alt forløber planmæssigt.