Ring mig op

El

Elektricitet er med til at give liv til vores moderne samfund, får hverdagen til at glide og som gør produktionen gnidningsfri. Samtidig er det afgørende for samfundets positive udvikling, at vi alle har et klogt elforbrug. Det kræver moderne el-løsninger, der er tilpasset individuelle behov og sikrer bærdygtighed i samfundet.

Elinstallation

Hos MH-Elektric har vi dygtige elektrikere der løser alle typer opgaver inden for elinstallation: fra basale installationer i private hjem til intelligente løsninger til industri. Hvad enten der er tale om lamper i et køkken eller installationer på store entrepriser, rådgiver vi i, hvilke løsninger der får hverdagen eller produktionen til at glide – og hvordan elforbruget kan minimeres.

Vi udfører alt i elarbejde, hvad enten det er din eltavle der skal skiftes eller HFI der skal skiftes til HPFI – så kan vi hjælpe dig. Ligesom vi klarer alle opgaver inden for elektricitet, internet og Wifi. Hvis du mangler lys, er det MH-Elektric du skal ringe til.

Vi laver alt lige fra at trække ledninger, lave spots, lamper
eller anden belysning.

Vi gør tingene ens – hver gang. Fælles arbejdsmetoder og strukturerede opfølgningssystemer

Sikring

Hos MH-Elektric hjælper vi vores kunder med at passe på deres værdier ved at projektere, installere og vedligeholde totalløsninger inden for sikringsteknik. Vi udfører løsninger indenfor:

Adgangskontrol (ADK)
Adgang til bygninger med kortlæsere eller briksystemer samt porttelefoni i boligkomplekser.

Automatisk brandalarmering (ABA)
Automatisk brandalarmering internt i bygninger eller med alarmlinje til brandvæsenet, herunder alarmering med tale- og tonevarsling (AVA).

Videoovervågning (TVO)

Fra simpel videoovervågning i boliger, som man kan følge på sin smartphone til videoovervågning af industri og bygninger.

Tyverisikring (AIA)

Fra en simpel, effektiv tyverialarm i sommerhuse til tyverisikring i industri– og erhvervsbygninger med delvis til– og frakobling af bygningsdele og med mulighed for sammenkobling med adgangskontrol (ADK).

Fiber/data

Datakommunikation er en uundværlig del af hverdagen i moderne hjem og kontorer. Hos MH-Elektric projekterer, installerer og vedligeholder vi alle løsninger indenfor området. Hvad enten dit behov er opsætning af et trådløst internet i dit hjem eller en komplet netværksløsning til dit kontor, kan vores specialister klare opgaven.

Generatoranlæg og UPS

MH-Elektric projekterer, installerer og vedligeholder generator– og UPS-anlæg. Anlæg der sikrer, at din nødstrømsløsning lever op til de nødvendige krav om driftssikkerhed. Vores samarbejdspartnere har et bredt sortiment af generator– og UPS-anlæg, og vi kan derfor med garanti finde en løsning, der passer til dine specifikke behov.

Moderne teknologi til automationsløsninger

KNX

KNX er en intelligent og moderne teknologi, der kan benyttes i alle anvendelsesområder inden for automationsløsninger. Det kan, blandt andet, dække over alt fra styring af belysning, varme, vinduer, persienner, aircondition, overvågning, husholdningsapparater, vand og alarmer.

Installationer til private
Hos MH-Elektric vil vi gerne hjælpe dig bedst muligt på vej med dit nye KNX-system. Derfor står vi til rådighed gennem hele forløbet, hvor vi rådgiver dig bedst muligt, for at finde frem til den løsning, der matcher dig og dine behov. Vi tilbyder ligeledes projektering, for at kunne designe et forløb, der er så enkelt som muligt for dig. MH står selv for programmeringen af systemet, og med i installationen følger efterfølgende service. Vi sørger for intelligent styring af dine KNX og IHC® installationer, der forbinder alle funktionerne i dit hjem.

Installationer til virksomheder
Hvis du ønsker at optimere din virksomhed med den ultimative, automatiserede komfortløsning, har vi hos MH-Elektric stor interesse i at hjælpe jer godt på vej. Vi er en dynamisk virksomhed, der tilpasser os kundens behov, og ønsker at skræddersy hele installationsprocessen. MH-Elektric er i stand til at stå for alle nødvendige dele af projektet, lige fra projektering til programmering og installering. Vi vil fra start tilbyde grundig rådgivning i, hvilke løsninger der passer jeres virksomhed bedst, ligesom vi også her står for tilbudsberegning. Hos MH-Elektric er vi et sammentømret team der bringer en stor erfaring med sig, og vi er specialister inden for KNX, IHC® og DALI.