Ring mig op

Ladestation til elbil

MH TILBYDER LIGE NU LEVERING OG MONTERING AF LADESTATION TIL OPLADNING AF ELBIL TIL KUN 8.890 KR. INKL. MOMS.Mangler du en ladestation?

Når du køber en elbil, skal du bruge en ladestation. Du kan enten vælge at købe en abonnementsaftale gennem bilforhandleren – eller du kan købe din egen ladestation. Vores erfaring er, at du får den bedste og billigste løsning ved at købe ladestationen separat.

Vores erfaring er også, at der mangler en ekstra ladestation til sommerhuset, hvor der ellers ikke er mulighed for opladning af elbiler. Denne udfordring vil vi gerne hjælpe med og tilbyder derfor en ladestation i god kvalitet og til en rigtig god pris. Opladningen sker over natten og allerede næste dag er det muligt at køre bekymringsfrit rundt i sommerhusområdet eller hjem igen.

Laderen leveres som 16A, men kan justeres til 6A eller 10A. Inkluderet i de 8.890 kr. er otte meter installation fra gruppetavle til ladestation. Denne model passer stort set alle elbiler og hvis den akkurat ikke passer din, finder vi en der gør. Vi har mange modeller, vi kan tilpasse dine behov.

Lyder det interessant? Tøv ikke med at kontakte os. Efterlad dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op, inden arbejdsdagen er gået. Vi har et stort sortiment af ladestationer og kan derfor med sikkerhed opfylde dine behov.

Ring mig op

Efterlad dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op, inden arbejdsdagen er gået.